Tutkinnot Itä-Suomen alueella

Tutkinnot.  

Tutkintotilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka, mutta korvaavia tutkintoja pyritään järjestämään verkkotutkintoina. Tiedustele verkkotutkintoja alueesi koulutusvastaavilta (alueet näet tästä) tai tarkista verkkotutkintojen tilanne tutkintokalenterista. Jo maksettujen, peruuntuneiden tutkintojen maksuja voi siirtää ottamalla yhteyttä riikka.nikander@autourheilu.fi. Ilmoitathan viestissäsi mikä tutkinto on peruutettu ja mille tutkintopäivämäärälle maksu siirretään. 

Rataleimatutkinto.

AKK:n kalenterissa olevat rataleimatutkinnon teoria-osuudet (28.3 ja 4.4) pidetään sovittuina ajankohtina etäyhteyksillä (Microsoft Teams-työkalu). Rata-ajokoe järjestetään heti, kun tilanne niin sallii. Tarkemmat ohjeet lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille sähköpostilla.

Päivitämme tälle sivustolle Itä-Suomen alueella järjestettäviä tutkintoja autourheiluun liittyen. Mikäli emme ole huomanneet jotain koulutusta tai tutkintoa ja sinulla on sellainen tiedossa, vinkkaapa siitä sähköpostilla osoitteeseen jaana(at)joeua.fi

Soita
Sijainti