Toimitsijakoulutukset

Koulutustilaisuudet peruttu toistaiseksi. Vuoden 2019 lopussa päättyneiden päätoimitsijalisenssien voimassaoloa jatketaan ilman koulutuksia vuoden 2020 loppuun asti. Koulutustarjontaa pyritään lisäämään verkkokoulutusten muodossa, mutta tällä hetkellä (23.6) niitäkään ei ole vielä julkaistu.

Päivitämme tälle sivustolle Itä-Suomen alueella järjestettäviä toimitsijakoulutuksia autourheiluun liittyen. Mikäli emme ole huomanneet jotain koulutusta ja sinulla on sellainen tiedossa, vinkkaapa siitä sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)joeua.fi

24 - 25.10.2020 Rallin päätoimitsijakoulutus, Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Koulutuksen osallistuminen oikeuttaa 1- ja 2-tason päätoimitsijalisenssin saamiseen, sekä 1-tason päätoimitsijalisenssin uusimiseen.
 
Koulutuksessa ovat omat osiot kilpailunjohtajille/ kilpailusihteereille, ratamestareille ja turvallisuuspäälliköille. Osallistujilta vaaditaan pohjalle vähintään rallin 3-tason perustoimitsijalisenssi.
 
Koulutus pidetään 2-päiväisenä Joensuussa, Sokos Hotel Kimmelin tiloissa.
 
Koulutuksen hinta on 195 euroa sisältäen koulutuksen, AKK:n kauden 2020 sääntökirjan, materiaalit, ruokailut ja majoituksen la-su (2 hengen huone). Hinta ilman majoitusta on 155 euroa. Seuramme jäsenille, joilla on vähintään rallin 3-tason perustoimitsijalisenssi, maksaa seura koulutuksen!
 
 
Ilmoittautuminen on tehtävä KITI-järjestelmässä 8.10.2020 klo 21.00 mennessä.
 
Ilmoittaudu osoitteessa http://akk.autourheilu.fi/Kiti/Examination/EventEdit.aspx?id=6661
Soita
Sijainti