Loppuvuoden 2018 koulutuksiin ja tutkintoihin ilmoittautuminen

Kisakausi on muutamaa kilpailua ja palkitsemista vaille valmis. On siis oiva aika laittaa toimitsijalisenssi ja kuljettajatutkinnot kuntoon. Ovat sitten valmiina uutta kautta varten…
Muistakaa tutkinnoista se, että 10 maksanutta osallistujaa on minimi ilmoittautumisajan loppuessa, että tutkinto pidetään. Jos määrä on alle minimirajan tutkinto peruutetaan. Kitissä oleva ilmoittautuneiden määrä ilmoittaa ilmoittautuneiden ei maksaneiden määrän.
Jos tutkinto perutaan, ilmoittautuja saa rahansa takaisin soittamalla henk.koht liittoon. Tai voi vuoden aikana osallistua toiseen Suomessa järjestettävään tutkintoon. Edellytyksenä suorittamiselle on ilmoittaminen joko tutkinnon järjestäneen alueen koulutusvastaavalle tai Esko Kähköselle.
Huomioikaa myös, että tutkinto ei tule voimaan, ennenkuin tutkintomaksu näkyy Kiti-palvelussa. Ilmoittautuminen ja maksu Kitiin ennen ilmoittautumisen loppumista, Jälki-ilmoittautuneita ei voi ottaa..
Tutkinnot pidetään kisakauden ulkopuolella ns rospuuttokaudella. Varmista siis tutkinnon voimassaolo ajoissa.
Loppuvuoden tutkinnot
Jokkistutkinnot 
Suonenjoki 20.10. yleinen ja debytantti. Tällä hetkellä maksaneita ilmoittautuneita 4 kpl, joten hopi hopi kattelemaan,milloin se parasta ennen päivä on…. Ilmoittautuminen päättyy 15.10. klo23.59
Joensuu 8.12. Yleinen ja debytantti…. ilmoittautuminen auki 3.12. asti
Rallin junioritutkinto
Joensuu 1.12.  Ilmottautuminen auki 26,11, asti
Rallin junioritutkinto , jatko (nuottitutkinto) 
 
Joensuu 2.12. ilmoittautuminen auki 26.11. asti . Vapaita paikkoja enää jäljellä 2 kpl, eli toimi kiiruusti, mikäli haluat nuottitutkinnon.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Loppuvuoden toimitsijakoulutukset
 
Lapinlahti 4.11 perustoimitsijakoulutus
 
Mikkeli 10.11. Rallin päätoimitsijoiden jatkokoulutus. Pikaisesti ilmoittautumaan, mikäli lisenssin voimassaolo loppuu rallin osalta lähiaikoina. 
Kuopio, 10.11. Tekniikan päätoimitsijakoulutus. Ilmoittautuminen vielä auki.
Tuusniemi, 25.11. Nopeuden päätoimitsijakoulutus. Ilmoittautuminen avoinna, koulutus tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka haluavat korottaa perustoimitsijatason 2-tason päätoimitsijaksi.
Huomioikaa 1, että toimitsijatehtävät , jotka on tehty ko lisenssikaudella, huomioidaan lisenssiä myönnettäessä. Esim. jos lisenssin voimassaolo päättyy 12/2018 , niin ajalla  2014 –  2018 tehdyt toimitsijahommat huomioidaan .
Huomioikaa 2. Koulutuksiin on oltava seuran lupa jäsenelle,  koska lasku tulee koulutuksen jälkeen seuralle.
Lue lisää vuoden alussa tapahtuneesta lisenssiuudistuksesta alla olevasta linkistä.