Kevätkauden viimeinen JM-tutkinto Suonenjoella 7.6.

Vuoden alkupuoliskon viimeinen jm-tutkinto pidetään Suonenjoella 7.6.2018 klo 18.00 alkaen. Mukaan mahtuu vielä… Ilmottautuminen loppuu 3.6.-18 klo 23.59  Lukekaa myös lisätiedot ennen ilmoittautumista.
On sovittu, että kisakaudella ei tutkintoja ei pidetä, koska on omat kiireensä ja yhteinen aika on todella vaikeaa järjestää. Sovitusta on nyt hiukan joustettu johtuen useitten alueitten yhteistyöstä.
 ID-numero = AKK Motorsport ry.n jäsenseuran jäsenyys on oltava, ennenkuin voit osallistua tutkintoon.

 
HUOM. 1
 
Tutkinto toteutuu, mikäli maksaneita  osallistujia  ( yleinen + deby) on vähintäin 10 kpl ilmottautumisen loppumisen aikaan. (Kitissä näkyvä tutkinnon osallistujamäärä ei pidä paikkaansa) 
Suoritus täytyy näkyä kitissä. 
 
Tämä siksi, koska puuttuvat maksut ovat este tutkinnon voiman saattamiselle. Toiseksi, en ole jatkuvaan tarkkailemassa kitissä maksuja, vaan merkkailen tutkinnot voimaan heti tutkinnon jälkeisenä päivänä. Suoritukset on oltava silloin näkyvillä.
Pyynnöistä huolimatta ilmoitukset myöhästyneistä suoritteista ovat jääneet tulematta, tai ne tulevat voimasanoilla höystettyinä viittä vaille kisailmon päättymistä. Ei hyvä…
Tutkinto ei siis tule voimaan, mikäli  maksusuoritus näy Kitissä
 
HUOM 2  
 
 Tutkintoon ei oteta jälki-ilmottautuneita. Ole siis ajoissa liikkeellä.
 
Vinkki: Helpoiten maksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna.