SM Itäralli 2.3.2019

SM Itärallissa on jälleen taattua Pohjois-Karjalaista tietä talven tuomilla mausteilla, sillä luvassa on 5 haastavaa, vaaramaisemissa kiertelevää erikoiskoetta ja Joensuun raviradalle järjestettävä yleisö EK. Näiden kaikkien erikoiskokeiden yhteispituus on noin 100 km, joista osa on vanhaa tuttua ja osa uutta juttua.

SM Itärallin lähtö tapahtuu upealta, uusitulta Joensuun torilta. Maaliin tullaan Joensuun raviradalle, jossa järjestetään yleisö erikoiskokeen lisäksi myös palkintojen jakotilaisuus.

Olemme jälleen rakentaneet mielenkiintoisen reitin, jossa osa on vanhaa tuttua, osa uutta juttua. SM Itäralli on yksi alueemme aluemestaruuskilpailuista, josta löytyy lisäluokkia kaikille, nuotilla tai ilman. Eikä unohdeta edullisia ilmoittautumismaksuja.

Kokoamme tälle sivustolle aineistoa SM Itärallin kilpailijoille, katsojille, medialle, kumppaneillemme sekä toimitsijaksi tuleville. Tietoa päivitetään jatkuvasti sivustolle ja siitä tiedotetaan SM Itärallin Facebookissa ja Instagram -tileillä. Joten jos et vielä ole ottanut seurantaan näitä kanavia, nyt kannattaa se tehdä.

SM Itärallissa on myös ralliradio, jonka tuottaa yhteistyökumppanimme Radio City Joensuu. Katso alta tarkemmat tiedot ja muista kuunnella radiota lauantaina 2.3.2019 rallin aikaan olitpa kotona, töissä, reitillä tai kilpailukeskuksellakin.

Tule kokemaan upea ralli Pohjois-Karjalaan!

Klikkaa SM Itärallin virallisille kotisivuille osoitteeseen www.itaralli.fi